Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik zal kort even wat over mijzelf vertellen.

In 2011 ben ik afgestudeerd als fotograaf aan het MBO college voor design, mode en media in Enschede. Hierna heb ik de fotografie opleiding aan de KABK in Den Haag gevolgd maar in het 1e jaar kwam ik er achter dat ik hier niet op mijn plek was en ben ik met de opleiding gestopt.
Na de KABK heb ik verschillende fotografen geassisteerd en begin 2014 heb ik een eigen fotostudio geopend in Almelo. Hier heb ik met veel plezier fotoshoots gedaan. 

In 2017 ben ik naar Breda verhuisd om samen te gaan wonen met mijn vriendin Yvette, met wie ik nu nog steeds gelukkig samen woon.

Wij zijn beiden erg ondernemend en creatief, daarom hebben wij begin 2019 het besluit genomen om samen een bedrijfje op te starten in duurzame kleding, prints en accessoires. Met veel plezier en energie staan wij nu midden in de opstart fase van An Otter Design. Wij lopen over van de ideeën om uit te werken. Meer informatie over An Otter Design vind je op onze website www.anotterdesign.nl


Vanaf het moment dat ik in Breda ben gaan wonen tot midden 2019 heb ik als fotograaf allerlei projecten bedacht, aangenomen en geprobeerd. Toch merkte ik dat dit niet is wat ik wil in de fotografie. Nu wil ik mijn focus gaan leggen naar waar mijn passies echt liggen en waar ik echt gelukkig van word. 
Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje op mijn blog en houdt dan vooral de komende tijd mijn site en social media in de gaten. 


Links naar: Instagram, Etsy, Facebook, YouTube